De coachingspraktijk voor grote én kleine meisjes

Menu

Meisjes 7-13 jaar

Creatief | Preventief | Persoonlijk | Vertrouwd | Buiten

Het meest zeer deden de keren dat ze me in tranen toeschreeuwde: JIJ begrijpt me ook NOOIT!”
(vader R. van een dochter S. van 11 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meisjes zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meisjes een negatief zelfbeeld ontwikkelen, “komt er niet uit wat er in zit”, zijn ze onzeker en zakken steeds verder weg in eenzaamheid.

Hun omgeving (ouders, familie, vrienden, school of werk) voelt zich machteloos omdat ze zien dat er zoveel meer in deze meisjes zit. Vaak is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving  neemt helaas niet altijd serieus genoeg wat bij deze meisjes van binnen speelt, waardoor helaas vaak pas laat om hulp gevraagd wordt.
Dit onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, die vaak in een veilige omgeving voor deze meisjes tot uiting komt.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen

Achteraf gezien, hadden we misschien veel eerder aan de bel moeten trekken. Ik ben blij dat onze dochter nu zonder "gedoe" zelf naar boven gaat. Die eeuwige strijd om de angst voor het donker.. ik kon er gewoon geen geduld meer voor opbrengen. Nu onze dochter niet meer zo angstig is, is ons hele gezin meer ontspannen en dat komt de sfeer thuis, zoals je begrijpt, nogal ten goede.

Vader van een dochter van 10 jaar

Ik vond het zo spannend om naar de grote school te gaan, wat zou iedereen van me vinden? Ik sliep slecht en was veel moe. Nu weet ik dat ik ook in dingen heel goed ben en mezelf mag zijn. Daar wordt je ook veel minder moe van. Op de nieuwe school gaat het heel goed nu.

A, meisje van 13 jaar oud

De kinderen in de klas doen nog wel hetzelfde, maar ik weet hoe ik er beter mee om kan gaan. Ik ben sterker en blijf meer mezelf. Ik ben nu bijna nooit meer bang of verdrietig. Ik vind het jammer dat het afgelopen is bij jou, ik vond het altijd zo gezellig.. helemaal niet moeilijk of vervelend. Dat leert veel leuker!

J. meisje van 9 jaar

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske laat ik als gespecialiseerd karakter- en meisjescoach grote en kleine meisjes weer STRALEN (zingen, dansen, spelen, genieten, lachen, knuffelen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen) en help ze ontdekken waar hun eigen kracht zit.
Zodat deze meisjes hun hart (weer) kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij weer je stralende jij kan zijn! Een blijvend resultaat boeken we samen binnen 2-4 maanden, omdat ik alleen werk met een aanpak op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een traject dat net zo uniek is als jij.

De eerste keer was onze dochter vooral verdrietig en teruggetrokken. Al na de eerste afspraak was er groot verschil te zien en sprong een huppelend vrolijk meisje onze auto uit om naar de praktijkruimte van Elske te gaan.
(moeder van dochter I. 10 jaar)

Waarom kiezen klanten voor FiederElske?

webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau