De coachingspraktijk voor grote én kleine meisjes

Menu

Online coaching

Online | Veilig | Persoonlijk | Anoniem | Flexibel

“Tijd, geld, vervoer, schaamte, ik had redenen genoeg om geen hulp te vragen.. Maar ja tegelijkertijd ging het wel steeds slechter met me.”
(N, meid van 20 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meiden zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meisjes een negatief zelfbeeld ontwikkelen, “komt er niet uit wat er in zit”, zijn ze onzeker en zakken steeds verder weg in eenzaamheid.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving  neemt helaas niet altijd serieus genoeg wat bij deze meisjes van binnen speelt, waardoor helaas vaak pas laat om hulp gevraagd wordt.
Dit onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, die vaak in een veilige omgeving voor deze meisjes tot uiting komt.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

Het voordeel van online coaching is dat drempels als tijd, geld, afstand of schaamte  een heel stuk kleiner worden, waardoor deze meiden eerder een stap zullen zetten richting positieve persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske laat ik als gespecialiseerd meisjescoach grote en kleine meisjes weer STRALEN (genieten, lachen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen) en help ze ontdekken waar hun eigen kracht zit.
Zodat deze meiden hun hart (weer) kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof dat je verhaal veilig is bij mij, dat ik er voor je ben en dat we samen gaan ontdekken hoe jij weer je stralende jij kan zijn!

Hoe lang we samen op lopen is aan jou, afhankelijk van de keuze die je maakt voor de verschillende pakketten die ik voor je uitgewerkt heb. De inhoud is altijd op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een aanpak die net zo uniek is als jij.

LET OP: Onderstaande pakketten voor online coaching zijn niet voor professionals, hiervoor zijn er speciale businesscoachingsproducten.

Klik hier voor meer info over de mogelijkheden voor coaching voor professionals.

Ervaringen van anderen:

Het is gewoon ideaal dat ik wanneer het mij uitkomt om hulp of advies kan vragen. Snel via de app en nog dezelfde dag antwoord, daar heb ik tenminste echt iets aan gehad.

Joyce, 15 jaar

Als ik een rotdag had op school of op mijn werk dan kon ik daar soms echt te lang in blijven hangen en dit had ook een negatieve invloed op de sfeer thuis. Een abonnement bij Elske is dan echt perfect om te hebben.

Anne, 17 jaar

Het ging echt al een heel stuk beter met onze dochter, maar toch maakten we ons nog wel zorgen om een terugval. Een soort "onderhoudsabonnement" was voor ons zo echt de perfecte oplossing. Die terugval is niet geweest en zo kon onze dochter geleidelijk aan weer op eigen benen, zonder hulp van Elske verder.

T, vader van een dochter van 19 jaar
DIAMANT
149 euro (per maand)
  • Elke dag 2 contactmomenten via WhatsApp mogelijk
  • Max. 3x bellen of skypen
  • Max. 4 mailcontacten
GOUD
117 euro (per maand)
  • Elke dag 1 WhatsApp contact mogelijk
  • Max. 2x bellen of skypen
  • Max. 4 mailcontacten
ZILVER
97 euro (per maand)
  • 2 mailcontacten
  • 2x bellen of skypen
  • Om de dag WhatsApp contact mogelijk

“Ik had nooit gedacht dat ik met alleen online hulp al zoveel zou bereiken, ik kon mijn hart luchten na een rotdag, wanneer het mij uitkwam en Elske hielp me dan steeds weer verder.” (R, meid van 15 jaar)

Klanten van FiederElske zijn:
* Grote én kleine meisjes in de breedste zin van het woord, zowel in lengte, leeftijd als in hoe zij zich voelen.
* Lieve, slimme, gemotiveerde meisjes, meiden en vrouwen die iets moois van hun leven willen maken.
* Gedreven om op welke manier ook, zowel in werk als privé van betekenis te zijn zodat we samen de wereld een stukje mooier, magischer en leuker maken.
* Onzeker of dit bovenstaande wel over hen gaat, én kijk: “Daar kom ik in beeld!” samen gaan we op zoek naar jouw sprookjesleven en leef jij nog lang en gelukkig.

webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau