Menu

Waarom ik niets heb gedaan met internationale vrouwendag..

19 februari, 2018

Op 8 maart is het internationale vrouwendag. In 2016 heb ik hier online helemaal geen aandacht aan besteed. Om jullie mee te nemen, waarom niet was ik begonnen aan een facebookbericht en al typend en typend en typend werd mijn verhaal steeds langer en langer. Tot ik bedacht, hej! Ik kan er eigenlijk nu net zo goed een blog van maken. DUS, zo gezegd zo gedaan.

HOEZO DEED IK “NIKS” MET INTERNATIONALE VROUWENDAG?

Ik ben redelijk actief online, op verschillende social media. Mijn trouwe volgers weten dat ik graag deel over dingen die actueel zijn voor mij of waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik ben specialist op het gebied van het coachen van grote én kleine meisjes ennuhm dan is het toch wel heel raar dat ik dan geen aandacht besteed aan zo’n speciale dag, toch?

OF TOCH WEL?
Ik was 9 maart 2016 op het Women Leadership Event van Simone Levie en Nicole Offenberg. Twee waardevolle collega’s, inspiratiebronnen en gewoon ontzettend lieve, leuke, wijze topvrouwen! Ik was daar samen met 80 andere ambitieuze, inspirerende, mooie, stoere, succesvolle vrouwen..

Een dag voor mij, met waardevolle collega’s, in het teken van Vrouwelijk Leiderschap. DUS TOCH! Ik heb offline, dus voor jullie achter de schermen, internationale vrouwendag gevierd zoals ik het het liefst doe. Met mooie mensen, op een mooie locatie, met lekker eten en drinken, super toffe muziek, kwetsbare, persoonlijke, eerlijke, open verhalen vol kracht, nieuwe informatie én inspiratie.

“Vrouwen zouden allang niet meer het zwakkere geslacht zijn als we zouden stoppen met elkaar naar beneden halen, maar juist elkaar versterken en naar een hoger plan tillen.”

ELKAAR NAAR EEN HOGER PLAN TILLEN
Tijdens het Event, naderhand tijdens het uiteten, onderweg terug naar huis en ook nu vandaag (the day after) werken de besproken Leiderschapsthema’s nog door:

* De eerste keuzes zijn gemaakt
* De besluiten genomen
* De eerste concrete stappen zijn al gezet

Het meest waardevolle besef voor mij na deze dag was wel, hoe ongelooflijk fijn het is om een netwerk te hebben van geweldige mensen die er voor je zijn, je het succes gunnen en die je naar een hoger plan tillen.

Kun jij nog wel wat (extra) vrouwelijk leiderschap in je leven gebruiken?
Mail me dan, je bent harte welkom.

♡ Liefs Elske