De coachingspraktijk voor grote én kleine meisjes

Menu

(Jonge) vrouwen 21+ jaar

Talentontwikkeling | Toekomstgericht | Persoonlijk | Vertrouwd

“Nou lekker dan, nu moet ik dus volwassen zijn? Ik heb meestal geen idee wat ik aan het doen ben met mijn leven.”
(S. 24 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meiden zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze lopen rond met een gevoel van leegte: “Is dit het nou?” Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meiden een negatief zelfbeeld, depressieve klachten of een eetstoornis ontwikkelen. Als hun geworstel niet serieus genomen wordt kunnen ze steeds verder weg zakken in eenzaamheid.

Als hun omgeving (ouders, familie, vrienden, school of werk) in de gaten heeft dat het niet goed gaat, voelen ze zich vaak machteloos, is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving herkent jammer genoeg niet altijd wat er bij deze meiden van binnen speelt, waardoor helaas vaak pas laat om hulp gevraagd wordt.
Dit onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, wat deze meiden ook kwetsbaar kan maken voor zelfdestructie in de vorm van (eet)verslavingen, foute vrienden, onderpresteren of isolatie.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen:

Ik had al allerlei hulpverlening gehad, echt hoor, van die hoge piefen die allerlei ingewikkelde titels hadden en in dure kantoorpanden zaten. Nou ik kan je wel zeggen, ik ga nooit meer naar iemand anders dan Elske. Je moet het zelf maar gaan ervaren, bij haar durf ik mezelf te zijn en mijn masker af te zetten. Samen hebben we mijn muur voorzichtig afgebouwd en nu kan ik trots zijn op wie ik ben en waar ik vandaan kom.

J, 23 jaar

Elske is gewoon, ja hoe moet ik het zeggen: "één van ons ofzo?" Ze laat je weten dat je niet alleen bent, ze snapt echt hoe het is om je zo k*t te voelen. Nou ja, dat is het belangrijkste eigenlijk. Dus hoe rot je je ook voelt, gun jezelf een afspraak met haar. Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen.

S, 24 jaar

De reden dat ik contact met je heb opgenomen is het overlijden van mijn moeder. Dit is een heftige periode geweest voor mij. Ik heb veel alleen moeten doen. Ik herkende mijzelf in vele opzichten niet meer terug, ik had het nodig om helder te krijgen wie ik nu ben, waar ik sta en wat belangrijk voor me is.

Wat voor mij het belangrijkste stuk is geweest is dat ik inzicht heb gekregen in een bepaalde karaktereigenschap van mijzelf. Ik herkende hier zoveel in en het gaf mij zoveel rust. Ik vind het een goede eigenschap en ik pluk hier meer en meer de vruchten van omdat ik weet wat mijn kwaliteiten zijn.

Uiteraard is er ook sprake van valkuilen, één van de valkuilen is me volledig richten op het praktische en theorieën en daardoor mijn gevoel voorbij loop en zelfs wegdruk. Tevens is er ook sprake van weinig rust in mijn hoofd, ik heb handvatten gekregen om hiermee om te gaan en mijn continue stroom aan gedachtes, theorieën en verbanden leggen even wat te verminderen of zelf stop te zetten en te kunnen ontspannen. Als ik druk ben in mijn hoofd weet ik nu waar dit vandaan komt, ik kan mezelf nu wat meer ruimte gunnen.

Ik zou een traject alleen al aanraden vanwege het inzicht dat je kunt ontwikkelen voor je zelf. Niet alleen om te herkennen wat je valkuilen en kwaliteiten zijn maar vooral om te weten dat iets niet vreemd of gek is maar bij jou als persoon past.

A, Groenlo, 30 jaar

Ik zat niet lekker in mijn vel, had veel twijfels en was onzeker over dingen waar ik nooit onzeker over was. Er was op dat moment ook wel veel gaande in mijn leven zie ik nu. Ik vond het eerst wel eng om te mailen, maar na het eerste gesprek was mijn twijfel direct weg. Het voelde direct vertrouwd bij jou. Alsof je gewoon tegen je beste vriendinnen kletst. Misschien komt dat ook door de thee en chocolade, alleen maar positief!
Na het traject heb ik meer zelfvertrouwen, sta ik positiever in het leven, kan ik trots zijn op mezelf, vier ik elke overwinning (hoe groot of klein ook)! Ik ben nu gewoon nog leuker en meer mezelf! Ik heb anderen al aangeraden om ook een traject bij jou aan te gaan en vind er stiekem niks aan dat het afgelopen is, het was zo gezellig!

A, 21 jaar

We hebben contact opgenomen met Elske in verband met mijn onzekerheid in relatie tot mijn vriendin. Ik zocht hulp die bij ons paste zodat we in onze relatie vrijer en gelukkiger met elkaar om konden gaan.
Dit hebben we in hulp en ondersteuning in de vorm van een coachingstraject van Elske gevonden zowel samen als individueel
Doordat Elske ons vanuit verschillende invalshoeken inzicht heeft gegeven als persoon samen en alleen begrijpen we elkaar beter en onszelf.
Waardoor ik energieker ben en toch een gevoel van rust mag ervaren en dit ook merkbaar op anderen overkomt.
Ik heb Elske ervaren als een hele integere en uiterst kundige coach maar ook vooral als een zeer met je begaan persoon. Ze heeft me geholpen naar een gelukkiger en tevredener mens met al mijn eigenaardigheden en kwaliteiten.
Voor een ieder die verandering zoekt in “het gewone “ en het beste ook voor zichzelf gunt
zou volgens mij contact met Elske moeten opnemen want het heeft ons zoveel meer gebracht dan dat we voor ons traject hadden kunnen bedenken.

Herman, Heelweg, 48 jaar

De reden om contact op te nemen was dat ik mij onzeker voelde over mijn doen en kunnen. Dit zorgde ervoor dat mijn faalangst toenam, ik mij steeds ongelukkiger ging voelen en niet de keuzes maakte die ik eigenlijk zou willen.
Naar aanleiding van het 1e intakegesprek met mij alleen volgde een 2e intakegesprek samen met mijn partner.
Elske bood ons een coachingstraject op maat aan, dat ruimte bood om samen maar ook individueel aan onze problemen te werken.
Door het coachingstraject heb ik inzicht gekregen in mijn eigen kunnen, ben ik sterker geworden en leerde ik me kwetsbaar op te stellen, waardoor ik meer warmte en begrip van de mensen om me heen terug kreeg.
Het traject was intensief, soms emotioneel, soms gewoon even gezellig maar vooral erg leerzaam.
Leren om op een andere manier naar je leven te kijken om het beste er uit te kunnen halen.
Door Elske sta ik luchtiger, evenwichtiger en gelukkiger in het leven......een aanrader voor iedereen die vast loopt in zijn/haar leven, op welke manier dan ook.

Marieke, Heelweg

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske laat ik als gespecialiseerd karaktercoach grote en kleine meisjes weer STRALEN (genieten, lachen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen) en help ze ontdekken waar hun eigen kracht zit.
Zodat deze jonge vrouwen hun hart (weer) kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven! Een levensveranderend resultaat boeken we samen in 3-4 maanden, omdat ik alleen werk met een aanpak op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een traject dat net zo uniek is als jij.

Ik had van te voren niet durven dromen dat mijn leven er echt zo veel fijner uit zou zien in slechts een paar maanden tijd. Dit keer heb ik een toekomstplan waar ik wel heel blij van wordt!
(A. 22 jaar)

Waarom kiezen klanten voor FiederElske?

webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau