Menu

(Jonge) vrouwen 25+ jaar

Talentontwikkeling | Toekomstgericht | Persoonlijk | Vertrouwd

“Nou lekker dan, nu moet ik dus volwassen zijn? Ik heb meestal geen idee wat ik aan het doen ben met mijn leven.”
(Saskia 26 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meiden zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze lopen rond met een gevoel van leegte: “Is dit het nou?” Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meiden een negatief zelfbeeld, depressieve klachten of een eetstoornis ontwikkelen. Als hun geworstel niet serieus genomen wordt kunnen ze steeds verder weg zakken in eenzaamheid.

Als ze zelf in de gaten krijgen dat het niet goed gaat, voelen ze zich vaak machteloos, is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving slaat helaas vaak goedbedoeld de plank mis bij deze meiden en vrouwen, waardoor ze hun vertrouwen in dat er ook goede hulp voor hen beschikbaar is verliezen.
Het onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, wat deze meiden en vrouwen ook kwetsbaar kan maken voor zelfdestructie in de vorm van (eet)verslavingen, foute vrienden, onderpresteren, slechte zelfzorg, “vage” lichamelijke klachten of isolatie.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen:


Ik had al allerlei hulpverlening gehad, echt hoor, van die hoge piefen die allerlei ingewikkelde titels hadden en in dure kantoorpanden zaten. Nou ik kan je wel zeggen, ik ga nooit meer naar iemand anders dan Elske. Je moet het zelf maar gaan ervaren, bij haar durf ik mezelf te zijn en mijn masker af te zetten. Samen hebben we mijn muur voorzichtig afgebouwd en nu kan ik trots zijn op wie ik ben en waar ik vandaan kom.

J, 28 jaar

Elske is gewoon, ja hoe moet ik het zeggen: "één van ons ofzo?" Ze laat je weten dat je niet alleen bent, ze snapt echt hoe het is om je zo k*t te voelen. Nou ja, dat is het belangrijkste eigenlijk. Dus hoe rot je je ook voelt, gun jezelf een afspraak met haar. Ik weet dat je er geen spijt van zult krijgen.

E, 27 jaar

De reden dat ik contact met je heb opgenomen is het overlijden van mijn moeder. Ik herkende mijzelf in vele opzichten niet meer terug, ik had het nodig om helder te krijgen wie ik nu ben, waar ik sta en wat belangrijk voor me is.
Ik heb handvatten gekregen om hiermee om te gaan en mijn continue stroom aan gedachtes, theorieën en verbanden leggen even wat te verminderen of zelf stop te zetten en te kunnen ontspannen. Als ik druk ben in mijn hoofd weet ik nu waar dit vandaan komt, ik kan mezelf nu wat meer ruimte gunnen.
Ik zou een traject echt aanraden vanwege het inzicht dat je kunt ontwikkelen voor je zelf.

A, 30 jaar

De reden om contact op te nemen was dat ik mij onzeker voelde over mijn doen en kunnen. Dit zorgde ervoor dat mijn faalangst toenam, ik mij steeds ongelukkiger ging voelen en niet de keuzes maakte die ik eigenlijk zou willen.

Het traject was intensief, soms emotioneel, soms gewoon even gezellig maar vooral erg leerzaam.
Door Elske sta ik luchtiger, evenwichtiger en gelukkiger in het leven......een aanrader voor iedereen die vast loopt in zijn/haar leven, op welke manier dan ook.

Marieke 45 jaar

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske help ik meiden en vrouwen zichzelf te leren kennen en/of terug te vinden. Vanuit dit zelfinzicht kunnen ze weer stralen, genieten, lachen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen, zodat deze (jonge) vrouwen hun hart kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven! Een levensveranderend resultaat boeken we samen vaak al in een paar maanden, omdat ik alleen werk met een aanpak op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een traject dat net zo uniek is als jij.

Ik had van te voren niet durven dromen dat mijn leven er echt zo veel fijner uit zou zien in slechts een paar maanden tijd. Dit keer heb ik een toekomstplan waar ik wel heel blij van wordt!
(A. 29 jaar)

Waarom kiezen klanten voor Elske?

  • Elske was de eerste Meisjescoach van Nederland en is er speciaal voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen.
  • De sfeervolle, rustig gelegen praktijkruimte biedt veel privacy en wordt omringd door prachtige landelijke natuur in de Achterhoek.
  • Werken met Elske zorgt voor levensveranderend (zelf)inzicht al binnen 2 maanden.
  • Elske werkt met coachingstrajecten op maat met een passende totaalprijs: De enige verrassing achteraf is de magie van het resultaat.
  • Elske geeft haar kennis over het vak ook door aan collega professionals via de Specialisatie tot Meisjescoach.
  • Na ervaring in de reguliere hulpverlening in loondienst is ze nu al jaren succesvol in het ondernemen vanuit haar eigen praktijk.
  • Elske is niet zo'n koude, kille, oude, geitenwollen sok maar snapt de meisjes, meiden en vrouwen van nu.