Menu

Meiden 18-24 jaar

Talentontwikkeling | Toekomstgericht | Persoonlijk | Vertrouwd

“Nadat haar zelfvertrouwen een klap had gekregen straalde ze niet meer, de twinkeling uit haar ogen was weg.”
(moeder van een dochter van 18 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meiden zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze lopen rond met een gevoel van leegte: “Is dit het nou?” Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meiden een negatief zelfbeeld, depressieve klachten of een eetstoornis ontwikkelen. Als hun geworstel niet serieus genomen wordt kunnen ze steeds verder weg zakken in eenzaamheid.

Als ze zelf in de gaten krijgen dat het niet goed gaat, voelen ze zich vaak machteloos, is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving slaat helaas vaak de plank mis met goede bedoelingen.
Dit onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, wat deze meiden en vrouwen ook kwetsbaar kan maken voor zelfdestructie in de vorm van (eet)verslavingen, foute vrienden, onderpresteren slechte zelfzorg of isolatie.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen:


Ik geloof nu weer in mezelf, mijn doelen lijken haalbaar en niet meer onrealistisch. Jij hebt me weer laten voelen hoeveel ik kan bereiken als ik voor mezelf kies en mijn eigen weg durf te nemen.

Lisa, 23 jaar

Ik zou iedereen een Elske in haar leven gunnen, als ik het niet meer zag hielp zij me te zien wat mijn volgende stap mocht zijn.

A, 22 jaar

Dit soort gesprekken had ik met niemand in mijn omgeving kunnen voeren. Nu ik mezelf beter ken kan ik mijn omgeving uitleggen wie ik ben en wat werkt voor mij. Dit heeft al mijn relaties verdiept en verbeterd.

Maartje, 25 jaar

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske help ik meisjes en meiden zichzelf te leren kennen en/of terug te vinden. Vanuit dit zelfinzicht kunnen ze weer stralen, genieten, lachen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen, zodat deze (jonge) vrouwen hun hart kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven! Een levensveranderend resultaat boeken we samen vaak al in 2-4 maanden, omdat ik alleen werk met een aanpak op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een traject dat net zo uniek is als jij.

Zelf mijn docenten wilden het visitekaartje van Elske nadat ze mij met sprongen vooruit zagen gaan! Ik ben zo blij dat ik ben gegaan, ik durf nu zoveel meer op mezelf te vertrouwen.
(Rose. 16 jaar)

Waarom kiezen klanten voor FiederElske?

  • FiederElske was de eerste Meisjescoach van Nederland en is er speciaal voor meisjes, meiden en (jonge) vrouwen.
  • De sfeervolle, rustig gelegen praktijkruimte biedt veel privacy en wordt omringd door prachtige landelijke natuur in de Achterhoek.
  • FiederElske zorgt voor levensveranderend (zelf)inzicht al binnen 2 maanden.
  • FiederElske werkt met coachingstrajecten op maat met een passende totaalprijs: De enige verrassing achteraf is de magie van het resultaat.
  • Elske geeft haar kennis over het vak ook door aan collega professionals via de Specialisatie tot Meisjescoach.
  • Na ervaring in de reguliere hulpverlening in loondienst is ze nu al jaren succesvol in het ondernemen vanuit haar eigen praktijk.
  • Elske is niet zo'n koude, kille, oude, geitenwollen sok maar snapt de meisjes, meiden en vrouwen van nu.