De coachingspraktijk voor grote én kleine meisjes

Menu

Meiden 14-21 jaar

Talentontwikkeling | Toekomstgericht | Persoonlijk | Vertrouwd

“Nadat haar zelfvertrouwen een klap had gekregen straalde ze niet meer, de twinkeling uit haar ogen was weg.”
(moeder van een dochter van 14 jaar)

Welke problemen kom ik tegen?
Ik merk dat veel meiden zich alleen, onzeker en onbegrepen voelen. Ze twijfelen, zijn (over of hoog)gevoelig, soms neerslachtig, weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel alleen het gewicht van de wereld te moeten dragen. Als dit verdriet onopgemerkt blijft en hier niets aan wordt gedaan, kunnen deze meiden een negatief zelfbeeld, depressieve klachten en zelfs een eetstoornis ontwikkelen. Als hun geworstel niet serieus genomen wordt zullen ze steeds verder weg zakken in eenzaamheid.

Als hun omgeving (ouders, familie, vrienden, school of werk) in de gaten heeft dat het niet goed gaat, voelen ze zich vaak machteloos, is er al van alles geprobeerd met geen, weinig of helaas maar tijdelijk resultaat.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je zo te voelen en herken het intense verdriet dat vaak voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar is.
De omgeving herkent jammer genoeg niet altijd wat er bij deze meisjes van binnen speelt, waardoor helaas vaak pas laat om hulp gevraagd wordt.
Dit onbegrip zorgt vaak voor veel frustratie en verdriet, wat deze meiden ook kwetsbaar kan maken voor zelfdestructie in de vorm van (eet)verslavingen, of foute vrienden.

Gelukkig weet ik inmiddels dat èn hoe het ook anders kan.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen:

Soms is het net of mijn dochter en ik een andere taal spraken. Ik bedoel het echt allemaal goed, maar soms snap ik gewoon niet waar ze zich zo druk om maakt. Elske heeft soms in gesprekken echt als een tolk tussen ons als ouders en onze dochter gezeten. Ik kan je wel zeggen: we snappen elkaar nu veel beter en het scheelt een boel geschreeuw en slaande deuren!

Vader van een dochter van 16 jaar

Ik geloof nu weer in mezelf, mijn doelen lijken haalbaar en niet meer onrealistisch. Jij hebt me weer laten voelen hoeveel ik kan bereiken als ik voor mezelf kies en mijn eigen weg durf te nemen.

R, meid van 14 jaar

Elske heeft 4 maanden met onze dochter gewerkt aan haar 'zijn'. Wat een prachtige verandering hebben wij voor onze ogen waargenomen. Van een meisje die even alle vertrouwen in haar kunnen kwijt was naar een stralende persoonlijkheid die het vertrouwen in zichzelf weer heeft gevonden.

Fenneke, moeder van een dochter van 15 jaar

Wat kunnen we samen bereiken?
Bij FiederElske laat ik als gespecialiseerd karakter- en meidencoach grote en kleine meisjes weer STRALEN (genieten, lachen, liefhebben, verbinden en hun eigenheid omarmen) en help ze ontdekken waar hun eigen kracht zit.
Zodat deze meisjes hun hart (weer) kunnen volgen en van grootse betekenis kunnen zijn in onze wereld.

Wat ik je beloof:
Hulp vragen kan erg spannend zijn, doodeng zelfs als je gewend bent om het altijd alleen op te lossen.
Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven! Een levensveranderend resultaat boeken we samen in 3-4 maanden, omdat ik alleen werk met een aanpak op maat gemaakt speciaal voor jou! Jij bent uniek en dat vraagt dus om een traject dat net zo uniek is als jij.

Zelf mijn docenten wilden het visitekaartje van Elske nadat ze mij met sprongen vooruit zagen gaan! Ik ben zo blij dat ik ben gegaan, ik durf nu zoveel meer op mezelf te vertrouwen.
(R. 16 jaar)

Waarom kiezen klanten voor FiederElske?

webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau