Menu

Karakterschets

Iedere volwassene heeft 7 karakterstructuren.
Hoe deze Karakterstructuren bij jou verdeeld zijn, maakt je tot de unieke persoon die jij bent.

Uit de karakterschets komt naar voren wat jouw hoofdkarakter is, welke 2 karakters jouw hulpfunctie vervullen en hoe de overige structuren bij jou persoonlijk aanwezig zijn.

Met de Karakterschets geef ik je meer zelfkennis en inzicht in jouw eigen karakterstructuren en de daarbij behorende kwaliteiten en valkuilen, evt. blokkades en ontwikkelkansen.

Dit geeft veel informatie en begrip in waar je tot nu toe vaak tegen aan bent gelopen als mens (en als professional) en waar voor jou de groeikansen liggen om het beste uit jezelf te halen, zowel op het gebied van werk als privé.

De uitslag met het bijbehorende gesprek geeft een soort “handleiding” voor jezelf. Het ene advies na het andere vliegt je om de oren en wat voor het ene karakter perfect werkt, werkt bij het andere karakter juist averechts. Weten wat bij jouw persoonlijke karakter past geeft rust en vertrouwen en dit heeft vervolgens weer een positieve uitwerking op jouw zelfbeeld.

 

Ervaringen van anderen:


"Wat voor mij het belangrijkste stuk is geweest de herkenning, dat gaf mij zoveel rust. Ik zie nu ook beter mijn goede kanten en pluk hier meer en meer de vruchten van. Ik heb weinig rust in mijn hoofd en ik heb handvatten gekregen om hiermee om te gaan en mijn continue stroom aan gedachtes, theorieën en verbanden leggen even wat te verminderen of zelf stop te zetten en te kunnen ontspannen. Als ik druk ben in mijn hoofd weet ik nu waar dit vandaan komt, ik kan mezelf nu wat meer ruimte gunnen.
Ik zou het traject echt aanraden vanwege het inzicht dat je krijgt in jezelf."

A. Groenlo

Onze tweede dochter had overduidelijk een andere gebruiksaanwijzing dat de eerste. Wat bij onze oudste prima werkte, ging nu bij haar eerder van kwaad tot erger. Uit het doolhof van goedbedoelde (én ook vaak ongevraagde) adviezen werden we niet veel wijzer en de Karakterschets met uitleg van Elske gaf ons houvast. Ze heeft soms nog wel haar buien hoor, maar dan weten wij als ouders dit beter te plaatsen en weten we beter wat we kunnen doen.

L. Oost Gelre

Ik snap mezelf nu beter. Dat waarvan ik altijd dacht dat heel raar was, bleek nu ineens een soort van "logisch". Doordat ik mijn valkuilen ken en weet wat ik kan doen als ik er (bijna) instap voel ik me echt veel sterker, heb ik meer gevoel van eigen regie over mijn leven. Ik zit beter in mijn vel en dat ziet mijn omgeving ook. Deze positieve energie straalt ook duidelijk door in mijn werk.

M. Nijmegen

We hebben contact opgenomen met Elske in verband met onze relatie. Doordat Elske ons o.a. door de Karakterschets inzicht heeft gegeven in onszelf en elkaar is er veel meer begrip over en weer. Ik heb Elske ervaren als een hele integere en uiterst kundige coach maar ook vooral als een zeer met je begaan persoon
Voor een ieder die verandering zoekt en het beste ook voor zichzelf gunt zou volgens mij contact met Elske moeten opnemen want het heeft ons zoveel meer gebracht dan dat we voor ons traject hadden kunnen bedenken.

H. Heelweg
Karakterschets - Hoe je jouw eigen gebruiksaanwijzing leert kennen én in kunt zetten.
349 euro
  • + online of offline in te vullen vragenlijst
  • + Een afspraak om de uitslag en hierbij behorende adviezen te bespreken.
  • + Rapport met uitslag van de Karaktertest en inzicht in jouw Karakterstructuren.